Europa Conference League

Κοτάρσκι: «Με βοήθησε στο πέναλτι ο Ντεσπόντοφ - Έχω αυτοπεποίθηση για την πρόκριση στην Τούμπα»

Για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κλαμπ Μπριζ, τη ρεβάνς στην Τούμπα και το πέναλτι που έπιασε μίλησε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι στην κάμερα της Cosmote TV.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με μεγάλες επεμβάσεις κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ, που μπορεί να ηττήθηκε με 1-0 από την Κλαμπ Μπριζ, αλλά διατήρησε πιθανότητες για πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Κροάτης στις δηλώσεις του ανέφερε πως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ανατροπή των «ασπρόμαυρων» στη ρεβάνς της Τούμπας, ενώ μίλησε και για τη... συνεισφορά του Ντεσπόντοφ στην επέμβασή του στο πέναλτι του Τιάγκο.


Αναλυτικά, όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία ομάδα με ποιότητα και ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Παίζουμε την επόμενη εβδομάδα στην έδρα μας και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι θα πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Για τα όσα του είπε ο Ντεσπόντοφ πριν το πέναλτι του Τιάγκο: «Έχω μία συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθώ στα πέναλτι, είχα κάτι στο μυαλό μου, αυτά που είπαμε με τον Ντεσπόντοφ θα προτιμούσα να τα κρατήσω για εμένα, πάντως με βοήθησε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x